class="page-template-default page page-id-20426 custom-background theme-Avada woocommerce-no-js translatepress-en_US fusion-image-hovers fusion-body ltr fusion-sticky-header no-mobile-slidingbar no-mobile-totop mobile-logo-pos-left layout-wide-mode fusion-top-header menu-text-align-center fusion-woo-product-design-clean fusion-woocommerce-equal-heights mobile-menu-design-modern fusion-show-pagination-text fusion-header-layout-v1 avada-responsive avada-footer-fx-none fusion-search-form-classic fusion-avatar-square">
TESTIMONIALS2019-08-04T18:22:38+00:00

“Jeg er mere end godt tilfreds💯 og jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg regnede med. Terricka er en fantastisk coach🔝, som altid har været klar med svar og opmuntring på mine spørgsmål, bekymringer og udfordringer❤. Jeg tabet kropsfedt den sunde måde med afbalanceret motion og kostplan og fik ikke løs hud efter et stort vægttab😁. Terricka ikke forhaste noget. Tusind tak Terricka😘”

Skræddersyet Træningsprogram

Forvandling efter blot 1 år

Hun havde ønsket sig et online forløb med skræddersyet træningsprogram og kostplan af hendes mand i julegave 🎁
Hun har nu afsluttet forløbet og her 4 måneder senere er hun meget tilfreds med sine resultater og at hun har nået sine mål.

Før og efter
Louise. Du er så seje og smukke ❤️ Jeg er mega glad og stolt over at du har benyttet jer af mine skræddersyede “bikini” træningsprogrammer. Du har udviklet jer hele tiden både i jeres styrke og gåpåmod ❤

“Det kan være super svært at finde den rigtige træner og tro mig jeg har ledt længe. Derfor besluttede jeg mig for at prøve de forskellige hold oppe i SFC. Da jeg prøvede Terrickas hold var jeg ikke itvivl, Terricka var den træner som jeg skulle benytte mig af og hendes klienters resultater er fantastiske. Hun er super profesionel i hendes træning og hendes kendskab til kroppen er fantastisk.
Jeg tog derfor fat på Terricka’s online forløb, og så skete der noget. Jeg har igennem forløbet tabt mig 12,3 kg så tak for et virkelig fedt forløb med godt humør og god variation i træningen! Jeg har virkelig fået forbedret min fysik og mentalt er jeg også blevet klogere på min krop, i forløbet. Tak!”

Online forløb resultater, fra 68.4kg to 60.8kg.

“Jeg valgte at kontakte Terricka, da jeg i længere tid selve havde prøvet at tabe mig uden held. Min største hindring var ”tid”. Jeg havde ingen tid ! Jeg var optimalt presset i forhold til alt fra familie, arbejde til fysiske skavanker – og så vasketøjet🙈 Jeg havde fulgt Terricka via Instagram og Facebook i en periode og læst hendes indlæg til træning og kost. Jeg valgte et 1 årigt forløb med personlig træning and kostplan👍Hun er dygtig personlig træner med interesse i sine klienter ❤og med stor viden inden for mad og træning i forbindelse med vægttab.
Kostplanen har efter noget tilvænning været nem at følge. Mine programmer har alle været varierede og gode ‍♀️ Jeg har lært nye øvelser, jeg aldrig har prøvet før, så nu har jeg en bred vifte af øvelser, jeg kan fortsætte med ️‍♀️Det har været rigtig dejligt at vide nøjagtigt, hvad jeg skulle træne hver dag og se fremskridt😉
Samarbejdet mellem Terricka og jeg har helt klart levet op til mine forventninger og mere til😁 Jeg har fået nye meget bedre vaner både med hensyn til træning og kost, som jeg vil fortsætte med på egen hånd. Så tak Terricka for al den dejlige energi jeg hver dag finder herinde, og motivationen til at sparke mig selv i gang😘”

“Efter graviditeten med mine tvillinger 👩‍👧‍👧var jeg det største jeg nogensinde havde været. Så jeg begyndte at deltage på hold med Terricka og kort efter begyndte jeg også med personlig træning💪. Det ændrede seriøst mit liv. Jeg lærte hvordan jeg lavede sundere mad for mig og min familie og også hvordan jeg kunne vedholde denne sunde livstil. Jeg har elsket at træne sammen med andre kvinder som er i samme situation som mig og hvor vi alle motivere hinanden. Tak Terricka fordi du har været så forstående og har inviteret børnene med til alle vores træninger. Tak for dig Terricka😘”

“Forløbet har givet mig det, jeg i lang tid havde savnet😊magten over eget liv igen. Jeg fik en forståelse for mad og portioner samtidig med at alt var tilladt🥘bare indenfor rimelighedens grænse. Jeg har på 5 uger tabt mig 4 kg og kan se👚👖 og føle en kæmpe forskel!👗”

Skræddersyet Træningsprogram

I løbet af under 1,5 måned har jeg haft fornøjelsen af at have haft Terricka som personlig træner. Vi har mødtes 10 gange, hvor hun enkelt har tilpasset træningen til mine behov. Jeg har været enormt glad for hendes motivation og hendes vedholdenhed som altid er tilstede i løbet af en time med hende.
Jeg har opnået mit mål om at finde motivation til at træne og har set resultater på meget kort tid. Terricka er absolut at anbefale som personlig træner og jeg håber at kunne stifte bekendtskab med hende senere på min træningsrejse.

Skræddersyet Træningsprogram (11 måneder)

2 måneder Online forløb
Inklusiv Kostplan til Kvinder og træningsprogram.
✅ Mindre Appelsinhud
✅ Lav intensiv træningsprogram

“…Spurgte jeg 3 kolleger, om de havde lyst til at lægge livsstilen lidt om. Alle 3 var med på den omgående, og min bekymring om man kunne spørge om sådan noget var ubegrundet. Så kom Terricka på banen. Og hun kom, gav den gas og sejrede.
Terricka er ikke fanatisk på nogen måde, men lytter til hver enkelt og får os så alligevel overtalt til at lægge nogle ting om.
Målet var og er – en permanent omlægning af livsstil, og jeg har al mulig grund til at tro det lykkedes. Og jeg har 3 kolleger, som “elsker” mig lidt mere. Det har været en super investering, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.”

Terricka Fitness Online Træning

“Godmorgen😊 jeg er simpelthen så glad i låget over hvad der er sket med min krop siden jeg startede med Terricka💃 Jeg kan mærke at jeg er blevet så meget stærkere og gladere og det er det vigtigste👍 Nu står jeg her 6 ugers efter jeg startede. Har smidt 7,5 kg og 64 cm fordelt på, arme, lår, hofter, mave, talje og under brystet 👏 Tak Terricka for al den dejlige energi og det styrke, gav mig blod på tanden til at fortsætte❤️💪
Så hvis du trænger til at smide nogle kilo eller blive strammet op, kan jeg kun anbefale at du melder dig til et af Terrickas onlineforløb👍. Hvis jeg kan, kan du også😘”

“Terricka er top professionel💯 og med stor erfaring inden for kost og træning
Hun er en hård træner 👍god til at kende dine grænser, presser dig til mere end du selv tror du kan. Terricka troede på mig og gav mig et skub, 🙈hun pressede mig mere end jeg selv troede jeg kunne men der kom hurtigt resultater der motiverede mig yderligt. Jeg kunne mærke jeg blev stærkere og fik mere energi💪
Terricka har givet mig en god og overskuelig tilgang igennem kost-junglen , uden at jeg skal tælle kalorier eller veje alt min mad, hvilket betyder, at jeg nemt kan vælge den rette sunde kost. Folk som kender mig har set en stort forandring i mig, ikke kun fysisk, de siger at man kan se det i mine øjne smil, fuld af energi og masser af overskud.😁”

“Jeg har haft en livslang kamp med vægttab og motion. Jeg har enten været ekstremt overvægtig eller ekstremt undervægtig. På grund af min voksende frustration med slankekure begyndte jeg i februar i år at træne med Terricka fitness træningsprogrammer.
På trods af at jeg spiste sundt og trænede regelmæssigt tabte jeg mig ikke og jeg mistede langsomt håbet om nogensinde at blive sund. Siden jeg har mødt Terricka har jeg fået en bedre forståelse af hvad “sund” mad er og grundet tid med familien og andet ansvar er jeg begyndt at træne langsomt op og jeg arbejder langsomt fremad mod at finde en afbalanceret livsstil. Udover at af have tabt 10 kg har jeg genvundet min selvtillid. Jeg føler mig stærkere og mere energisk og jeg er stolt af mine præstationer.
Jeg er taknemmelig for Terrickas vejledning og hendes uendelige tålmodighed og forståelse. Hun har for mig været en fantastisk kilde både til motivation og inspiration igennem hendes egen dedikation til sund livsstil.”

en_USEnglish
en_USEnglish