Testimonials2018-12-01T08:35:05+00:00
Before & After Pictures

Privat Pilates Session

” Vi var en flok gode venner som en lørdag havde aftalt, at vi gerne ville være aktive sammen. Derfor bookede vi Terricka til 1 times Fitness Pilates. En time som udelukkende var for os inkl. børn i alderen 4-12 år.

Dette var en perfekt måde at starte weekenden på. Ungerne deltog det meste af vejen og vi voksne fik grinet og brugt vores styrke, balance og koordinationsevne. Alle uanset køn, alder og niveau var udfordret. Terricka guidede os individiuelt og med stor entusiasme og godt humør. Vi har talt om at gøre det igen og eventuelt som et fast weekendindsalg engang imellem.

👗Say Yes to the dress and Terricka Fitness👘
Farra kom for at få hjælp, fordi hun gerne ville se bedst mulig ud i brudekjole, til hendes kommende bryllup.
Læs hvad Farra skrev…
“Jeg valgte at kontakte Terricka, fordi jeg gerne ville træne og tone min krop. Jeg ønskede ikke mormorarme og “muffin top” ud af min kjole. Jeg var imponerert over hvad hun havde udrettet for andre. Jeg skal kigge på de bryllupsbilleder resten af mit liv. Jeg har efter et 12 ugers forløb smidt 18,3 kg fedt, 18 cm rundt om maven, 30cm over lår, 12cm ved hoften, 11cm på armene, og 15cm bryst. Jeg har opnået mit mål, som har været, at være tilfreds med mig selv i min brudekjolen, til mit bryllup. Hun er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv og det var det hele værd!”

Kostvejledning og hjemmetræningsprogram.
Læs hvad Pernille skrev…
“1 år med Terricka – en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. Jeg har opnået et vægttab på knap 23 kg💪og jeg har tabt mig 6 tøjstørrelser.🙏🏽Summen af det hele, er en markant bedre livskvalitet og dermed også et endnu mere optimistisk syn på fremtiden og det er jeg Terricka enormt taknemmelig for😘!”
Træningsmæssigt satte Terricka gradvist kravene op for mig, både ift. antal daglige skridt og antal ugentlige træninger og kost. Selve træningstimerne med Terricka er meget varierende og dermed også ret sjove😄. Træningerne var altid med udgangspunkt i mig og min situation. Det har hver gang været en fornøjelse at træne med Terricka. Det har været super at opleve succeser og forbedringer og blive presset på en god måde😊.”

Same dress, different girl.
Marysol – Online Kostvejledning
“Terricka’s training sessions and meal plans have changed my life. I’ve been trying to lose weight for over 2 years but nothing kept me motivated enough to continue disciplined until now. I’ve lost 12 kg in 6 months and I feel better than ever. I still have couple kilos to go but with Terricka’s professional assistance I am sure I’ll make it soon.”

10 ugers Online Forløb

Kostvejledning og Personlig Træning

5 ugers forløb!

Kostvejledning og træningsprogram resulterede i 10 kg mindre, lavere fedtprocent og en meget stærkere krop.

Læs hvad Tina skrev…
“I lang tid har jeg været forvirret over, hvad der egentlig er sundt og slankende kost. Jeg har haft svært ved, at navigere rundt i forskellige sundhedstrends og slankende diæter. Jeg har været overrasket over, at jeg har tabt mig så meget, uden at være sulten. Jeg synes Terrickas’ principper og træningsprogram har givet utrolig god mening, gennem hele forløbet. Derudover har forløbet givet mig en mental ro, i forhold til om jeg nu lever usundt eller sundt. Det har givet mig et indblik i hvilke madvarer, som jeg skal være opmærksom på at spise, hvis jeg vil leve sundt, med fokus på vægtab. Den næste udfordring for mig bliver, at holde mit vægttab, men jeg føler mig langt bedre rustet til at klare det, efter dette forløb.
Jeg kan derfor varmt anbefale, at starte et kostforløb med Terricka. Det er både lærerigt, inspirerende og en spændende personlig udfordring. Jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde det. Tusind TAK Terricka for din sindssyge og fantastiske energi der smitter af og motiverer mig.😘

“Forløbet hos Terricka er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Forløbet har levet op til alle mine forventninger jeg havde. Jeg har fået lysten til at træne og nu kan jeg ikke undvære det. Jeg kan løbe længere, end jeg nogensinde har kunnet uden pauser.”

12 ugers online forløb!

Læs hvad Anne-Marie siger…
“Jeg meldte mig til Terricka Fitness, fordi jeg ikke følte, at jeg rykkede mig i min træning.
Forløbet med Terricka har været super interessant, udfordrende og meget lærerigt. Træningsmæssigt forstår jeg min krop meget bedre nu og bliver motiveret. Mht. kosten forstår jeg nu, hvilke små ting, der kan betyde den store forskel hos mig, så jeg ikke kun er stærk, men også stærk og markeret. Jeg forstår nu hvad det er, jeg skal spise og hvordan jeg skal spise, så min krop har det bedst.”

4 ugers forløb!

Læse hvad Cecilia har skrevet…
“Først og fremmest, tusind tak søde Terricka for dine skulderklap og søde og rosende kommentarer. Det har været meget overvældende. Jeg kom fra en træningsrutine bestående af absolut ingenting og har aldrig tænkt over hvorfor, jeg spiste som jeg gjorde. Jeg har delte mavemuskler, og det er årsagen til topmave og smerter i lænd og bækken. Til gengæld kunne jeg se, at min krop havde ændret sig, og det var ikke til det bedre. Derfor var det på tide at ændre på det. Efter at have fulgt Terricka i noget tid, tog jeg mig mod til at melde mig til bootcampen. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Det har været så fedt, at træne sammen med andre “Bootcamp piger”, som var i præcis samme båd som mig selv. Det gør en forskel. Der har virkelig været nogle hårde dage, hvor jeg havde lyst til at sige ”Fuck det”, men så har jeg i stedet snakket med pigerne, som viste sig, at have det på præcis samme måde. Det hjælper virkelig og det gør, at man kæmper videre og holder motivationen oppe. Tusind tak Terricka, for din sindssyge og fantastiske energi og tak for de øvelser til delte mavemuskler.”

Læs hvad Marie skriver…

Jeg har haft et 8 ugers kostvejledning hos Terricka. Jeg har fulgt kostplanen, som var skræddersyet til mig og mine ønsker. Der har selvfølgelig også været plads til byture i weekenderne og en ferie.
“Min krop blev sundere, og jeg kunne pludselig kende mig selv i min krop. Terricka har hjulpet mig med, at finde en sund balance i livet.”

Diabetes og dårlige knæ

Han har købt et 8 ugers forløb med kostplan og hjemme personligtræning.

Katrine – tabte sig 7,2 kg. (kroppen 63 cm.) 

“Jeg blev helt tilfældig opmærksom på Terricka’s træning. Først via Facebook og så hendes Instagram. Både hendes opskrifter og tilgang til træning lød spændende, og så taler hendes før og efter billeder bare for sig selv. Jeg har aldrig været stor, heller aldrig lille, og jeg har aldrig hørt for min vægt, for folk syntes åbenbart altid at jeg så “dejlig ud”. Jeg elsker den Bootcamp holdånd der er, al den træning med vores teknik, og det at prøve en masse forskellige former for træning, og at vi presser hinanden hele tiden. Det er så fedt!
Min ven og jeg har haft et intenst 8 ugers forløb med Terricka, og jeg tabte mig 7,2 kg. og 63 cm. Jeg er derfor ikke kun blevet mere slank, men også betydeligt stærkere, og så meget mere glad. Jeg er pænt stolt af mit resultat, som har resulteret i en meget glad pige, der nu elsker at træne, spise sundt og selvfølgelig drikke en masse vin i weekenderne, for man er vel human 
SÅ TUSIND TAK Terricka, og min nye livsstil, du er verdens sejeste træner og sødeste dame.” 

“Jeg havde i løbet af et halvt års tid hørt en masse positive ting om Terricka fra min vin. Hun havde haft et forløb på 10 uger, som hun havde været utrolig glad for.
Terrickas kostplan handler om at spise sundt og det er lækkert mad, der giver en dejlig mæthed. Ud over det, er det også en kostplan, der har en stor virkning på min vægt, så det er SÅ fedt!…”

De 6 måneder på Terricka’ forløb har været forrygende. Der har været alt fra blod, sved og tårer til skulderklap, hyggelige samtaler i omklædningsrummet og en suveræn opbakning fra Terricka. Der har været et super lækkert miks af fart over feltet og fokus på skadesforebyggende træning, udstræk og teknik. Personligt er jeg gået fra at være lidt af en pivskid til at være mere udholdende og stædig.

Jeg meldte mig til Terricka for, at blive sparket ud over kanten, og finde ud af, hvilke knapper jeg skulle skrue på, for at opnå resultater, der kunne ses og mærkes. Dette både ift. at tabe de overflødige kilo, men også bare generelt, få det optimale ud af de mange timer, jeg i forvejen brugte i et fitnesscenter. Se mere historie her

En Rigtig Mand

Læs hvad Jan har skrevet…
“En dag mødte jeg en tidligere kollega, der tydeligvis havde tabt sig en masse og jeg spurgte, hvordan det var lykkedes. Han fortalte om et fantastisk forløb hos Terricka Fitness – det blev den motivation jeg havde brug for.

Terricka fik hurtigt forklaret os principperne af rigtige mænd bootcamp (eller snarere reglerne). Det hjalp virkelig, at der var en professionel, der satte rammerne for os og helt nøjagtigt fortalte, hvad der skulle til, for at nå de mål vi hver især definerede. Det skønne var, at vi ikke var låst fast på en madplan med specifikke måltider, men bare skulle holde os inden for nogle principper, så kunne vi stadig spise andre steder end hjemme, så længe hjernen og rygraden var slået til.

Terricka er en fantastisk personlig træner. Hun har en meget stor viden om kroppen og ernæring, desuden er hun god til at motivere og presse dig til at løfte lidt mere hver gang. Jeg kan varmt anbefale Terricka som personlig træner.”

6 ugers Online forløb

Læs hende historie…
Online forløbet er slut, men Terricka’s træning har kun givet mig blod på tanden til at fortsætte og blive endnu stærkere, slankere og sundere. Helt overordnet har jeg fået tre basale, men meget vigtige ting ud af forløbet:

Lyst til træning: Terricka har introduceret os for mange forskellige basale former for træning. Jeg kan nu forstå, hvorfor et stram op-hold i ny og næ, før i tiden ikke har givet mig noget som helst. Med Terricka’s træning kan man mærke og se resultater, hvilket er noget af det mest motiverende for mig, i forhold til at blive ved. Jeg har fået lyst til at træne, fordi jeg kan se, at jeg bliver bedre. Det giver mig lyst til at nå mine mål og sætte nye.

Reflekteret madindtag: Gennem forløbet er jeg blevet meget mere bevidst om, hvad jeg putter i munden, og har lært at prioritere, hvad jeg vil “spilde” mine kalorier på. Jeg har lært at hver eneste ting, jeg putter i munden, er et aktivt valg. Jeg har prøvet adskillige “sukkerfrie perioder” tidligere, hvor jeg alligevel har endt med at falde i. Når alle andre tager et stykke kage, så skal jeg da også. Jeg har nu indset, at det ikke er synd for mig, når jeg siger nej til kage, og når jeg springer fredagsbrødet på kontoret over. Tværtimod føler jeg mig sej, fordi jeg har lært at tage ansvar for min krop og min sundhed og ikke bare kaster tør kage ned i munden helt ureflekteret. Det lyder meget lettere sagt end gjort, og jeg falder stadig i engang imellem, men Terricka’ kostplan har lært mig at være mere reflekteret. Jeg vil hellere “synde” med et stykke god chokolade eller et glas vin end en tør croissant.

Mental forandring: Vigtigst af alt, har Terricka’ Online forløb været en mental rejse. Hun har presset mig længere ud end jeg troede var muligt, men jeg har dermed også bevist overfor mig selv, at jeg kan langt mere, end jeg går og tror. Jeg kan sgu godt løbe intervaller (og fortsætte selvom jeg er døden nær), og jeg kan godt løfte tunge vægte.
Alt i alt, har det været 6 hårde uger, men det har været det hele værd. Jeg har opnået meget, lært endnu mere og mødt den sødeste træner, Terricka.”

Rigtige Mænd – Marco
Han gået fra en fedtprocent på 20% til 13% kropsfedt 😃

Hvad Marco siger…
“Min kone var allerede i gang med et træningsforløb hos Terricka og derfor fik jeg det anbefalet. Mit mål for Terricka’s Rigtige Mænd bootcamp var primært, at styrke og opnå mere velvære.
Jeg kan først og fremmest se en fysisk forandring. Jeg har smidt en masse fedt men til gengæld tilført en god portion muskler. Jeg sover bedre om natten og jeg har fået langt mere energi i hverdagen.
Terricka er en fantastisk personlig træner. Hun har en meget stor viden om kroppen og ernæring, desuden er hun god til at motivere og presse dig til at løfte lidt mere hver gang. Terricka er positiv og energisk og det smitter altid af når vi træner sammen. Jeg kan varmt anbefale Terricka bootcamp og som personlig træner.”

Anette kom til mig for Online forløbt. Hun kom til mig med ønsket om at stram op. Jeg har lavet af træningsprogram for hende, at træne 2 gange ugentligt i 10 uger, og hun har givet den fuld gas til hver eneste træning. Hun har i løbet af de 10 uger tabt sig 7 kg.

Læse hvad hun skrivet…
Jeg havde længe leget med tanken om, at få en personlig træner, men kom altid fra det igen – måske fordi det virkede lidt for drastisk, så ”tyk” var jeg jo heller ikke.

Min venner havde haft et forløb med Terricka, og havde snakket så godt om hende. Jeg begyndte at følge Terricka på facebook og instagram. Jeg magtede ikke en personlig træner fra et andet konventionelt center. Jeg ville have den bedste, og en jeg turde sætte min lid 100% til – og det fik jeg.

Jeg havde faktisk ret store forventninger, havde jo set nogle af Terricka’s tidligere klienters resultater, så håbede selv på, at få et virkelig flot resultat, og det fik jeg. Terricka er så mega sej, og så vanvittig dygtig. Hun er vanvittig inspirerende, og jeg har virkelig gerne, ville arbejde hårdt for, at gøre hende stolt. Og tror faktisk jeg fik gjort hende lidt stolt!

Med hensyn til kost og træningen kan jeg kun sige en ting: FEDT! Har elsket hver træning, især med Terricka. Tænk, at man søndag aften kan tænke: “Fedt jeg skal op tidlig i morgen for at træne med Trericka. “Det siger sgu en del. Jeg har også købt Terrickas 15 minutters sommerferie træningsplan.

Jeg er blevet en meget gladere pige, med bedre selvtillid og tro på mig selv. Jeg har virkelig lært meget om mig selv. Jeg har været alt for hård ved mig selv! Det vil jeg ikke være mere, jeg vil være stolt af mine resultater.”

JENS TABTE SIG 35KG

Han starter vægt var 115 kg. Læse hvad Jens skrive…

“Jeg havde igennem flere år prøvet, af flere omgange, at tabe mig, men det endte altid med at jeg gav op efter ikke at have set nogen resultater, og så derefter at gå op i vægt.

Det var utroligt nemt at følge træningsprogram og kostplanen som Terricka havde lavet. Der var masser af valg til at kunne gøre det spændende, og jeg har aldrig følt at jeg har sultet mig, nærmest lige omvendt.

Med hensyn til træning var det selvfølgelig hårdt men det var sjovt at se fremgang fra uge til uge. Terricka har været super til at gøre træningen sjov og varieret så det aldrig bare blev det same. Det kan siges meget nemt, alt i min hverdag er blevet nemmere. Desuden er jeg begyndt at spille håndbold igen, og behøver ikke længere sidde ude og få pusten hele tiden.

Forløbet levede op til alle mine forventninger og mere til. Jeg havde håbet på et vægttab, men havde aldrig troet at jeg nogensinde skulle komme under 80kg igen. Min krop har aldrig haft det så godt som den har det nu, og grunden til at det har været muligt har 100% været Terricka’s energi og humør til hver eneste træning  Det har været en fornøjelse at komme til hver træning og jeg havde aldrig troet at jeg faktisk ville komme til at kunne lide at trine. Det der også er godt ved dette forløb, er gruppen, hvor der støttes og opmuntres, hvilket gør at jeg får lavet mine træningspas 😃

Kosten skal fremover holdes, dog med plads til at skeje lidt ud en gang i mellem. Og jeg vil fortsat blive ved med Terricka for motivationen er i top og der skal smides nogle flere kilo.”

Bryllup træningsprogram – Online førlob

Mie skrive…
“Jeg blev helt tilfældig opmærksom på Terricka’s træning først via Facebook og instagram. Både hendes opskrifter og tilgang til træning lød spændende, og så taler hendes før og efter billeder bare for sig selv.

Jeg har været stor i mange år. Jeg spiser for usundt og får ikke dyrket nok motion. Jeg har prøvet alt af piller og kure, men jeg har hele tiden følt, at jeg mangler en til at stå bag mig og sige: Kom nu! Så nu skal det være. For første gang i meget lang tid begyndte jeg at føle mig forbundet med min krop. Terricka, du udstråler en fantastisk energi og det giver mig så meget mere lyst til at komme i mål

Sidst men ikke mindst, har jeg fået sindssyg meget ud af al den træning med Terricka’s teknik, og det at prøve en masse forskellige former for træning. Så jeg er ikke kun blevet mere slank, men også betydeligt meget stærkere, og så meget mere glad. Takket være dig Terricka og din fantastiske personlighed.”

Kostplan til Mænd

Læs hvad sejeste Ann og Eddi fortæller 👇🏾
“Hej Terricka .. så kom der nye fotos og nye mål fra idag:
Vægt nu 90,7 kg (tabt 7kg)
Mave nu 98 cm (reduceret 4 cm)
Bryst nu 108 cm (reduceret 3 cm)
Venstre overarm nu 36 cm (reduceret 2 cm)
Vi følger stadig kostplanen til morgenmad og frokost, det er virkelig godt 👌 .. til aften bruger vi kostplanen som udgangs punkt men forsøger at lave den så den passer ind i hverdagen .
Det er blevet nemt at bruge den og omsætte den til andre retter.
Vi er virkelig overraskede over hvor nemt det er at følge og bruge til andre retter og samtidig holde fast i planen .
Den er helt sikkert blevet en fast del af vores hverdag !

Vi ses 🌞 Ann og Eddi
PS dine dadel snacks er VIRKELIG gode 👌👌👌😊 vi elsker dem”

Læs hvad Lotte skrevet 
“Hej Terricka
For omkring to år siden kæmpede jeg med en frossen skulder. Niveauet af smerten var så intens, at jeg ikke kunne træne i mere end et år. Jeg blev opereret, og begyndte meget langsomt at opbygge lidt styrke igen – men i mellemtiden havde jeg taget så meget på, at jeg ikke kunne passe noget af mit tøj. Men så mødte jeg dig, Terricka, og faktisk blev du min mentor, uden at du vidste det, og den, som kunne holde mig i gang. Nu er jeg tilbage i mine gamle jeans, tre størrelser mindre – og det tog mindre end fem måneder. Det har kun været muligt med Terrickas fantastiske motivation, og ved at spise mindre portioner – ingen fancy kost, tænker bare lidt over det jeg putter i munden.
Jeg vejer mig ikke, men bruger udelukkende spejlet, og selvfølgelig mit tøj til at måle mine resultater.
Det har været hårdt arbejde, men det er det hele værd – og jeg er ikke sikker på det ville have lykkedes for mig på så kort tid, uden Terricka:-)
Jeg skal bare altid huske: Det hele handler om teknik 
Lotte”

Personal Training and Tailored meal Plan 

Read what Julie has written …

“I started a course with Terricka, for a healthier  relationship with food, learning how to train the right way, and losing weight and building more muscles. Terricka helped me with that. At the start of the process it was hard , and I should learn the right techniques, etc. But after a few weeks I could clearly notice a difference.
The dishes in the food plan were inviting and tasted great! The training plan is tailored to your needs and a new plan is put if it does not work optimally.
Terricka has been a great coach and mentor throughout the process. She helped me start my journey, which is not yet over, but now have the best tools to continue.
The goal of losing me and getting higher muscle mass is achieved and I now have lots of blood on my teeth to continue! “

Personal Training – Tailored Meal Plan

Læs hvad hun skrev…
“Jeg søgte et træner i Støvring og så fandt jeg heldigvis Terricka.

Begge mine forløb kost- og træning har været super skønne! Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente at et sådan forløb. Terricka var rigtig god til, at forklare ved intromødet, hvad jeg kunne forvente.

3 træninger i ugen. Dette kan jeg sagtens overholde, og er også realistisk. Jeg er gået fra at træne 1.5-2 timer til at træne 45min- 60 min og få dobbelt så meget ud af det som før. Jeg er blevet mere stærk, sover meget bedre, bedre energi. Terricka har fået mig til at indse, terricka stemme “less is more…technique over quantity…quality more important than throw alot of weight on the bar” 

Jeg synes at det har været fantastisk, jeg elsker at leve sundt og styrke træning, ser det ikke som nogen belastning. Det er en livsstil for mig, og jeg elsker at eksperimentere med sunde retter, så man ikke bare spiser kogt kylling.

Jeg har hele tiden vidst at på et tidspunkt skulle jeg stå på egne ben, og jeg synes, at Terricka har klædt mig rigtig godt på til, at det kan jeg godt nu.
Nu vil jeg nyde min ferie.”

Personal training and dietary guidance with me once a week for 10 weeks.

Læs hvad hun har skrevet👇
“Jeg har haft den fornøjelse af at have Terricka som personlig træner i hjemmet, hvor hun kom hjem til mig og trænede.
Igennem mit forløb med Terricka har jeg formået at flytte mine grænser og træne mere koncentreret.
Det er utroligt hvilke øvelser man kan lave derhjemme med ( Terrickas hemmelige teknikker) og hvad man faktisk får ud af det.
Med Terrickas hjælp har jeg kunne tage mig bedre sammen omkring min træning, Jeg er gået en bukse str. ned og har tabt mig flere kg og cm.”

Personal Training and Bootcamp

Read what Anna wrote …
“I am 50+ and have three children. I have been through the Bikini Bootcamp and 4 hours Personal Training that has made me stronger physically and mentally. I have also been on the tailored diet plan and Body + program. With super support from Terricka, I do not miss one body + exercises. I’m super motivated to continue, it’s become a new lifestyle and I can not do without Terricka Body + training. I’m glad my arms and stomach tighten I was worried that it would be loose skin and need plastic surgery. Thank you very much Terricka and all the bootcamp participants I’ve had the pleasure to work with. I love the amazing mood and humor that’s in Terricka’s training.  I’ll be back soon back, it’s highly addictive. “🙏🏻

Læs hvad hun skrev
“Fantastisk personlig træning😅💪👊🏃
Jeg har det sidste års tid gået på Terrickas træningshold og elsker hendes træningsform og glade humør.😅👏 Derfor var det oplagt at julegaven til mig selv skulle være personlig træning ved Terricka, så jeg virkelig kunne kickstarte det nye træningsår og forhåbentlig gennemføre 10km løb gennem limfjordstunnelen til sommer.🏃 Pga ændrede omstændigheder blev træningsplanen dog hurtigt lavet om til “graviditetstræning”. 👶Jeg døjede med en lidt svag lænd og fyssen opdagede at mit bækken er skævt, her var Terricka guld værd at have som personlig træning. Hun fik lynhurtigt lavet en masse træningsøvelser til at styrke min ryg, lænd, balance, bækken og ikke mindst at trække vejret 😅😂 De øvelser vi lavede i træningscenteret var nogle jeg nemt kunne tage med hjem og lave, virkelig dejligt når man pga graviditeten er træt med træt på og ens energi fuldstændig forsvandt 😴😴😳
Terricka lavede virkelig en fantastisk “graviditetstræning” skræddersyet lige til mig. Jeg booker helt klart Terricka igen når jeg skal i form efter graviditeten 😅💪👊🙏👶”

Package: Tailored Meal Plan and Tailored Fitness Plan – 1 hour Consultation for Body+ program

Læs hvad søde Maria skrev.
“Endnu engang tusind tak. Jeg har nu trænet efter mit skræddersyet kostplan og i ca 2 måneder. Det er simpelthen en fantastisk følelse at kunne se sig selv i spejlet og vide man er stærkere og sundere. Tonet ben, betydelig mindre kropsform, hele to størrelser mindre i bukser og en mindre og mere fast mave. Alt i alt 15cm tabt. Du er en stor inspiration og dine programmer er ikke mindre end fantastiske. Så tak tak tak! “

Online Personal Training – Tailored Meal Plan –  Body+ Seminar

Hvad kunde skrev,
“6 uger er gået med TerrickaFitness programmer. Og jeg virkelig glade!! Hun var virkelig inspirerende for mig. Jeg glad for at jeg tog beslutningen om at prøve det af. jeg brugte et par uger på at tage “mod til mig” og gøre mig selv mentalt klar på at NU skulle det være… Mor til to, Jeg er gladere og Jeg gik ud af døren idag og kunne lide mit spejlbillede. 

Spiser normalt/sundt med Terricka’s Familia kostplan. Mine børn elsker virkelig Terrickas nutella pandekager!! Finde plads til træner når ungerne er lagt om aftenen eller med dem.  Jeg har aldrig forestillet mig, jeg kan lave nutella. Tak træneren.”

Personlig Træning – 4 weeks Online Training – Tailored Meal Plan
Læs hvad seje Marcelle skrev 
“Jeg troede aldrig jeg ville kunne tage til stranden med mine børn og have selvtilliden i orden. Jeg kan se den store forandring på hele min krop men, jeg er mest tilfreds med min mave, lår og arme. Jeg behøver ikke længere at bekymre mig over dellen over mine jeans eller som du også har kaldt det, “muffin top”, jeg er så glad for at den er forsvundet.
Jeg ser frem til flere gode snakke og træningstimer med dig. Bare det at fejre hver en lille succes har gjordt en stor indvirkning på hvordan jeg har det med mig selv.
Tak for din støtte og de skub jeg har haft brug for.”

Hun havde sin Ernærings og personlige træning hos Terricka.

Læs hvad hun skrev,

“Livsstilsændring! Dette ord har for mig altid været et ord som jeg ikke har turde tro på kunne blive en realitet. Jeg har igennem det meste af mit voksenliv været overvægtig og har forsøgt mig med diverse forskellige slankekure, dog uden succes. Dette ændrede sig da jeg mødte Terricka og valgte at hun skulle være min personlige træner. Terricka er super dygtig i sit job og meget engageret og ikke mindst en fantastisk og sød person. Jeg bookede kostplan og seks timer med Terricka og har ikke fortrudt en eneste time. Der er blevet svedt og grinet en del. Jeg har på 4 måneder tabt 23 kg og smidt 54 cm fordelt rundt på kroppen. Jeg er glad og stolt, men dette skyldes ikke træningen alene. Terricka har lært mig at man ikke behøver gå at være sulten hele tiden for at tabe sig. Hun har lært mig en masse om sund livsstil/ sund mad og gode råvare og ved hjælp af hendes fantastiske opskrifter har jeg lært at sund mad faktisk smager godt og ikke er svært og tidskrævende at lave. Så en ting er helt sikkert, det ikke sidste gang jeg har booket et forløb med Terricka.”

6 week Online Personal Training –  Tailored Meal Plan – Body+ program

Hvad Pia skrevet til mig
“2017 har været den vildeste rejse for mig, både psykisk og fysisk. Det bedste jeg har gjort for mig selv er at købe dine online training programmer og kostplan. For mig handlede det i processen ikke så meget om kg og cm. Det handlede om mit velvære og selvværd, som virkelig trængte til et boost. Og derfor aner jeg ikke hvad jeg har smidt, men resultatet er nu ret tydeligt. I hvert fald er jeg hver dag et gladere menneske, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg hører din stemme, One more! Be fierce! Be Bold! This is your workout, now ass to the grass. Godt nytår, Terricka!

Package: Tailored Meal plan and Tailored Fitness Plan

:DHvad søde Kristina skriver  
“Mit online forløb var til mig fordi ønsker jeg at ændre min livsstil, stramme op, smide fedt og tone kroppen.
Jeg har nu, et solidt fundament til at opnå et sundere og mere aktivt liv.
Mit forløb var tilpasset mig, det indeholder både ernøring og hjemmetræning. Det handler var om mig, og hvordan Terricka og jeg kunne ændre mine vaner uden at gå på kompromis med mine værdier, familie and jobsituation.
Sammen fundet vi den rigtige balance i mit liv og derigennem opnår holdbare, varige resultater. Jeg har tabt ca 27 cm fordelt på mave, lår, hofte og talje. Tusind tak for din inspirationog hjælp. Håber at jeg en dag får muligheden for at møde dig for training “

Bootcamp – Tailored Meal Plan – Personal Training

Freya henvendte sig til mig med et ønske om en livsstilsændring og har ved hjælp af min 2018 6 uge Bootcamp og kostplan fundet hendes vej. Hun tabt sig hele 10,3kg og 30.5 cm på 10 uger 💪🏻😃.

Læs hvad Freya skrive,

“Skønne skønne Terricka! 😍 endnu engang tusind tak! Dine Bootcamp har gjort SÅ meget for mig. Det var hyggeligt. Jeg er blevet stærkere  både psykisk, og fysisk. Jeg er et helt andet kvinde. 
Også din Personalig Træning hjemmetræningsprogram var nemme i den forstand at det ikke kræver særlig meget for at kunne lave dem og det tager ikke så lang tid. Den kostplan var meget simplet for mit familia. Det betyder utrolig meget. Jeg elsker at kunne træne derhjemme når jeg har mine børn. Jeg har anbefalet rigtig mange at købe dine programmer og folk kommer til mig og fortæller at det virker. Det er simpelthen fantastisk!
Så endnu engang. Tak!”

Package: Tailored Meal Plan and Tailored Fitness Plan – 1 time Consultation for Body+

6 week Online Training

6 Week Bootcamp

6 Week Bootcamp

6 Week Bootcamp

6 weeks Online Personal training – Be Bold! ebook

6 Week Bootcamp

what others say…

2017 har været den vildeste rejse for mig, både psykisk og fysisk. Det bedste jeg har gjort for mig selv er at købe dine online training programmer og kostplan. For mig handlede det i processen ikke så meget om kg og cm. Det handlede om mit velvære og selvværd, som virkelig trængte til et boost. Og derfor aner jeg ikke hvad jeg har smidt, men resultatet er nu ret tydeligt. I hvert fald er jeg hver dag et gladere menneske, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg hører din stemme, One more! Be fierce! Be Bold! This is your workout, now ass to the grass. Godt nytår, Terricka!

-Pia

“Mit online forløb var til mig fordi ønsker jeg at ændre min livsstil, stramme op, smide fedt og tone kroppen. Jeg har nu, et solidt fundament til at opnå et sundere og mere aktivt liv. Mit forløb var tilpasset mig, det indeholder både ernøring og hjemmetræning. Det handler var om mig, og hvordan Terricka og jeg kunne ændre mine vaner uden at gå på kompromis med mine værdier, familie and jobsituation. Sammen fundet vi den rigtige balance i mit liv og derigennem opnår holdbare, varige resultater. Jeg har tabt ca 27 cm fordelt på mave, lår, hofte og talje. Tusind tak for din inspirationog hjælp. Håber at jeg en dag får muligheden for at møde dig for training “

-Kristina P.

“6 uger er gået med TerrickaFitness programmer. Og jeg virkelig glade!! Hun var virkelig inspirerende for mig. Jeg glad for at jeg tog beslutningen om at prøve det af. jeg brugte et par uger på at tage “mod til mig” og gøre mig selv mentalt klar på at NU skulle det være… Mor til to, Jeg er gladere og Jeg gik ud af døren idag og kunne lide mit spejlbillede. Spiser normalt/sundt med Terricka’s Familia kostplan. Mine børn elsker virkelig Terrickas nutella pandekager!! Finde plads til træner når ungerne er lagt om aftenen eller med dem.  Jeg har aldrig forestillet mig, jeg kan lave nutella. Tak træneren.”

-Mor til to

“Livsstilsændring! Dette ord har for mig altid været et ord som jeg ikke har turde tro på kunne blive en realitet. Jeg har igennem det meste af mit voksenliv været overvægtig og har forsøgt mig med diverse forskellige slankekure, dog uden succes. Dette ændrede sig da jeg mødte Terricka og valgte at hun skulle være min personlige træner. Terricka er super dygtig i sit job og meget engageret og ikke mindst en fantastisk og sød person. Jeg bookede seks timer med Terricka og har ikke fortrudt en eneste time. Der er blevet svedt og grinet en del. Jeg har på 4 måneder tabt 23 kg og smidt 54 cm fordelt rundt på kroppen. Jeg er glad og stolt, men dette skyldes ikke træningen alene. Terricka har lært mig at man ikke behøver gå at være sulten hele tiden for at tabe sig. Hun har lært mig en masse om sund livsstil/ sund mad og gode råvare og ved hjælp af hendes fantastiske opskrifter har jeg lært at sund mad faktisk smager godt og ikke er svært og tidskrævende at lave. Så en ting er helt sikkert, det ikke sidste gang jeg har booket et forløb med Terricka.”

-Sanne Juncher

Hun er simpelthen fantastisk. Sikke en udstråling og motivation hun har. Man bliver så glad af at træne på Terrickas hold

-Dorte Munk Nielsen

I am a 65 year-old pensioner and Terricka designed workout programs and meal plans for me that took my age and challenges into account. I have gained flexibility and strength through training with Terricka Fitness. I am very happy that I feel healtier and can keep up with my grandchildren without trouble

-Tulin Ergun

Piloxing is effective and fun workout. We have a very proffesional and skilled trainer. She’s tough but sweet. Try it!

-Jette Bach Madsen

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Terricka i forbindelse med et personale-arrangement på klinikken. Hun havde sammensat et spændende og udfordrende program som var både hårdt og sjovt for alle deltagere. Hendes engagement og humør er motiverende samtidig med at hun fremstår som en yderst professionel instruktør, med faglig viden og kompetencer på højeste niveau.

-Storvorde Fysioterapi