TESTIMONIALS2019-07-14T20:29:32+00:00

“2017 har været den vildeste rejse for mig, både psykisk og fysisk. Det bedste jeg har gjort for mig selv er at købe dine online training programmer og kostplan. For mig handlede det i processen ikke så meget om kg og cm. Det handlede om mit velvære og selvværd, som virkelig trængte til et boost. Og derfor aner jeg ikke hvad jeg har smidt, men resultatet er nu ret tydeligt. I hvert fald er jeg hver dag et gladere menneske, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg hører din stemme, One more! Be fierce! Be Bold! This is your workout, now ass to the grass.
😀 Godt nytår, Terricka!

“Mit online forløb var til mig fordi ønsker jeg at ændre min livsstil, stramme op, smide fedt og tone kroppen.
Jeg har nu, et solidt fundament til at opnå et sundere og mere aktivt liv.
Mit forløb var tilpasset mig, det indeholder både ernøring og hjemmetræning. Det handler var om mig, og hvordan Terricka og jeg kunne ændre mine vaner uden at gå på kompromis med mine værdier, familie and jobsituation.
Sammen fundet vi den rigtige balance i mit liv og derigennem opnår holdbare, varige resultater. Jeg har tabt ca 27 cm fordelt på mave, lår, hofte og talje. Tusind tak for din inspirationog hjælp. Håber at jeg en dag får muligheden for at møde dig for training “

“6 uger er gået med TerrickaFitness programmer. Og jeg virkelig glade!! Hun var virkelig inspirerende for mig. Jeg glad for at jeg tog beslutningen om at prøve det af. jeg brugte et par uger på at tage “mod til mig” og gøre mig selv mentalt klar på at NU skulle det være… Mor til to, Jeg er gladere og Jeg gik ud af døren idag og kunne lide mit spejlbillede.
Spiser normalt/sundt med Terricka’s Familia kostplan. Mine børn elsker virkelig Terrickas nutella pandekager!! Finde plads til træner når ungerne er lagt om aftenen eller med dem. 
😀 Jeg har aldrig forestillet mig, jeg kan lave nutella. Tak træneren.”